¡A la rica piña!

L'estil tropical és tendència i en aquest enllaç el mix entre els detalls exòtics i la pròpia bellesa de l'entorn va ser espectacular.

Fresca, divertida i alegre. Així va ser aquest enllaç íntim en un entorn preciós que a més va ser millorada per l'estil escollit per a l'ocasió. L'estil tropical va estar present en tots els detalls del casament però sempre amb un estil sofisticat. Ja en la cerimònia es podia apreciar el detall de fulles de costella de adam decorant les cadires blanques de fusta amb pètals en tons roses, grocs i blancs.

Cerimonia tropical

Ja a la zona del banquet l'estil va seguir present combinat, això si, amb molt d'estil i elegància. Els detalls decoratius es van integrar a la perfecció amb el material escollit per a la gran ocasió. El color daurat, fil conductor de la taula, quedava perfecte i es podia veure a la cadira Chiavari daurada, la coberteria i la vaixella triada. La cristalleria Estel, amb el seu gravat donava volum a la taula i tot això entrava en perfecta harmonia amb les fulles verdes i els gerros i pinyes, també daurades.

Casament tropical