Lloguer pels teus esdeveniments d'empresa

Celebra amb estil

Congressos, fires, dinars, reunions, sopars, inauguracions. Tot tipus de celebracions amb la teva empresa tenen l'èxit assegurat amb Dasler. Són moltes les grans marques i firmes que confien amb nosaltres des de sempre. Fes que el teu esdeveniment sigui un èxit amb nosaltres.

Markets

Els street markets estan en auge i és increïble la gran varietat que existeix; de menjar, de moda, de productes. Coneix els detalls d'aquesta nova tendència.

Inauguracions

Començar un projecte nou amb una bona posada en escena és important. Un bon inici és gairebé sempre un senyal que les coses aniran bé.

Congressos

Dóna als teus visitants una bona acollida en les teves conferències. Una bona rebuda i tracte és molt important per tenir èxit.

Presentacions

Si tens un nou producte de presentar als teus clients una bona posada en escena és crucial per causar bona sensació.

Esdeveniments esportius

El món de l'esport és apassionant i per tant les celebracions, competicions o reunions de socis han estat a l'alçada amb esdeveniments amb classe.

Reunions

Tant si són grans o petites, centenars de reunions se celebren cada dia. La comoditat dels tertulians és molt important per tancar bons acords per a tothom, ofereix-los el millor.

Les millors empreses busquen el millor servei

Tenim el millor servei del mercat, i les empreses volen el millor pels seus esdeveniments. Actes multitudinaris o una reunió en petit comitè, sigui quina sigui la celebració, serà un èxit assegurat.

Gran varietat d'opcions

Sigui quin sigui l'estil que vulguis per la teva celebració, amb Dasler pots tenir-lo. La gran gamma de productes et permet muntar amb colors corporatius, dinars o sopars formals, còctels informals i un llarg etcètera d'opcions.

Fes únics els teus moments amb Dasler