Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Plat Sevilla
*Foto: “Plat Sevilla” VER FICHA >

ESPECIAL ESTIU

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Tot estiu té la seva història

Descobreix els aventatges del lloguer

L'estiu és potser l'època de l'any més alegre per les seves altes temperatures, la seva llum i l'alegria que es respira en general. Aquest any més que mai teníem moltes ganes que arribés, després d'uns mese molt singulars, tristos i que mai oblidarem. Ara és moment de tornar a gaudir amb els nostres éssers estimats, amb precaució, i de celebrar cada moment amb la màxima intensitat perquè com hem vist en qüestió de res la vida pot donar un tomb inesperat. Bon estiu a tots i totes!

Blog: Últimes notícies

EL ARTE DE LAS FLORES

26 JUL 2020

  Hoy queremos hablar de la importancia que tienen las flores en la decoración de un evento y para ello hemos contado con la ayuda de nuestro colaborador Daniel Lafuente que nos hablará sobre la importancia de la decoración en un evento y de que esta siga un hilo conductor para crear ambientes únicos. ¡Adelante [...]

The post EL ARTE DE LAS FLORES appeared first on Dasler.

Totes les entrades >