Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Plat Romantic verd
*Foto: “Plat Romantic verd” VER FICHA >

LLOGUER D'ALTRES PLATS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 60 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

A pel 2021

Descobreix els aventatges del lloguer

Acabem de començar el 2021 i és un any molt especial, l'any del nostre 60 aniversari. I tot i ser un inici d'any molt estrany per la situació que s'està vivint a nivell mundial, tenim la seguretat que en un futur molt d'hora tot tornarà a poc a poc a la normalitat. I per quan això succeeixi Dasler estarà present com des de 1961 per celebrar tot tipus d'esdeveniments amb la màxima seguretat, amb gran varietat de productes i decoració i amb el millor servei de mercat. Aviat celebrarem el nostre aniversari i tots els vostres esdeveniments. A pel 2021!

Blog: Últimes notícies

DE 1961 2021

07 ENE 2021

Acabamos de empezar un año muy especial y es que a pesar de estar viviendo una situación muy extraña a nivel mundial debido a la pandemia, en este 2021 Dasler celebra su 60 aniversario. En 1961 Jaume Soler Pedrós fundó Dasler con la ilusión de poder ofrecer un servicio de alquiler para eventos y con [...]

The post DE 1961 2021 appeared first on Dasler.

Totes les entrades >