Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Plat Oxi negre-vermell
*Foto: “Plat Oxi negre-vermell” VER FICHA >

LLOGUER D'ALTRES PLATS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Colorida primavera

Descobreix els aventatges del lloguer

Dies més clars i lluminosos, més verd i més flors per tot arreu i la bona energia de la gent es noten en aquesta època de l'any. És per aquest motiu que la primavera convida a celebrar amb els nostres éssers estimats amb decoracions alegres i animades, amb colors vius i aprofitant les cada vegada més càlides nits. Tant si es dinars, sopars o reunions informals la primavera és una estació animada de per si per reunir-te amb família i / o amics. Deixa't seduir per la bona energia i organitza el teu esdeveniment amb Dasler.

Blog: Últimes notícies

FIESTA DE SAN JUAN 2019

14 JUN 2019

Se acerca una fecha muy señalada y querida en el calendario, que marca el inicio del período estival. La noche de San Juan es una noche mágica, cargada de gran simbología. Es la noche más corta de todo el año de ahí que adquiera gran importancia el fuego y la hoguera como símbolo de darle [...]

The post FIESTA DE SAN JUAN 2019 appeared first on Dasler.

Totes les entrades >