Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Sofà Chester vintage
*Foto: “Sofà Chester vintage” VER FICHA >

LLOGUER DE SOFÀS I SILLONS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Hivern, sempre especial

Descobreix els aventatges del lloguer

L'hivern sempre ha tingut i tindrà aquesta màgia especial. Durant els mesos més freds de l'any i en què la llum del dia dura menys hores, les reunions i esdeveniments tenen aquest ambient de calidesa que fan oblidar les baixes temperatures. Els materials i productes s'adapten i prenen protagonisme els colors més neutres, i es combinen amb molt vidre i porcellana per a representar el gel, la neu i els preciosos paisatges hivernals que podem trobar. Organitza les teves festes i gaudeix de la comoditat del lloguer.

Blog: Últimes notícies

DASLER CON EL MOBILE WORLD CONGRESS 2019

22 FEB 2019

  ¿Estás preparado para la feria más importante de telefonía móvil del año? En Dasler si y ya se han del Encargado de Que Toda La Exposición se encuentre a tu gusto gracias al alquiler de Toda Clase De Complementos para el evento. Dasler vuelve a estar presente en la edición aportando sillas, vajillas, mesas [...]

The post DASLER CON EL MOBILE WORLD CONGRESS 2019 appeared first on Dasler.

Totes les entrades >