Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Vimet Boho
*Foto: “Vimet Boho” VER FICHA >

LLOGUER DE VAIXELLES Y PLATS.

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 60 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

A PER UN 2024 PLE DE CELEBRACIONS

Descobreix els aventatges del lloguer

Camí de complir 63 anys de celebracions a l'esquena, Dasler és l'opció número u per al lloguer de tot el que necessites per a la teva celebració perfecta! El lloguer de material per a casaments i esdeveniments ofereix flexibilitat i estalvi, permetent adaptar la selecció segons les necessitats. A més, redueix la preocupació logística en encarregar-se del lliurament i la recollida, i també de la neteja posterior a l'esdeveniment. La varietat d'opcions disponibles facilita la personalització de l'esdeveniment, i en evitar la propietat s'evita l'emmagatzematge a llarg termini. Això ofereix als organitzadors la possibilitat d'accedir a productes d'alta qualitat sense comprometre el pressupost. Celebra tot el que somiïs amb DASLER!

Blog: Últimes notícies

CÓMO ELEGIR EL ESTILO PERFECTO DE DECORACIÓN PARA TU BODA DE OTOÑO SIN GASTAR UNA FORTUNA