Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Taula Zio
*Foto: “Taula Zio” VER FICHA >

LLOGUER DE TAULES

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

L'estiu es desfulla i arriba la tardor.

Descobreix els aventatges del lloguer

Tardor, època on a poc a poc s'acostarà el fred i en què ve de gust celebrar amb la calor dels nostres. Milers d'estils on escollir, una infinitat de possibilitats per combinar, ja sigui per a festes formals o informals, còctels, berenars, aniversaris o casaments. Les opcions que oferim a Dasler són infinites; des vaixelles, cristalleries o coberteries passant per mobiliari de tot tipus, tèxtils o decoració i sense oblidar sobretot el millor servei del mercat on som presents des de fa més de 57 anys. Gaudeix d'aquesta tardor amb Dasler i fes únics teus moments.

Blog: Últimes notícies

AMBIENTACIONES PARA EVENTOS DE EMPRESA PARA QUE TU EVENTO SEA UN ÉXITO