Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Puff / taula vimet Begur gran
*Foto: “Puff / taula vimet Begur gran” VER FICHA >

LLOGUER DE PUFFS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 60 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Celebrem la vida

Descobreix els aventatges del lloguer

Sempre hi ha motius per celebrar però en èpoques complicades, com la que està passant tota la humanitat, hem de cercar encara més les coses bones per a gaudir de tots els moments. De manera diferent, amb noves normes i formes de fer, però sempre hem de treure el costat positiu de les coses i gaudir dels petits moments que ens ofereix la vida per celebrar amb els nostres éssers estimats. Si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta pandèmia és que per molts plans que fem, i que això està bé, no hem de deixar d'esprémer tots els dies de les nostres vides perquè en un obrir i tancar d'ulls tot pot canviar. No ens guardem els "t'estimo", ni una bona conversa, ni el apreciar les coses, a priori insignificants, que ara veiem que tenen més valor de què pensàvem. 'Gaudim de cada segon i celebrem la vida junts!

Blog: Últimes notícies

TENDENCIA PRIMAVERA VERANO 2021

17 MAR 2021

A pesar de seguir en una situación nada habitual las tendencias y el buen gusto por lo exquisito no cesa y Dasler sigue al pie del cañón para que podamos seguir celebrando con la máxima seguridad y responsabilidad, y siempre a la última. Así pues, os presentamos a continuación las tendencias que vienen para esta [...]

The post TENDENCIA PRIMAVERA VERANO 2021 appeared first on Dasler.

Totes les entrades >