Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Plat Oxi negre-vermell
*Foto: “Plat Oxi negre-vermell” VER FICHA >

LLOGUER D'ALTRES PLATS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Bonic Hivern

Descobreix els aventatges del lloguer

En plena temporada d'hivern ens agrada recordar que és una bonica època tot i que sempre es sola pensar a la primavera o estiu a l'hora de celebrar esdeveniments. L'hivern ens ofereix, per exemple, paisatges diferents per realitzar casaments o festes a l'aire lliure, amb la calor d'estufes o una carpa i també tardes i nits més llargues per gaudir amb calma d'un afterwork amb els amics o companys de treball. Totes les èpoques de l'any són especials i boniques i l'hivern no anava a ser menys. Gaudeix de l'hivern!

Blog: Últimes notícies

SAN VALENTIN 2020 CON DASLER

09 FEB 2020

Se acerca uno de los días más esperados del año para celebrar el amor. El día de San Valentín mueve masas, es un día en que los enamorados festejan el amor que se profesan, y a pesar de que en ciertas zonas como en Cataluña esta demostración de amor es más latente en días como [...]

The post SAN VALENTIN 2020 CON DASLER appeared first on Dasler.

Totes les entrades >