Lloguer de material i decoració per a casaments

Una infinitat d'opcions pel teu gran dia

Gaudeix del dia a dia més important confiant en els millors professionals. Dasler t'ofereix el millor lloguer de decoració pel teu casament, excel·lents materials i el lloguer de mobiliari per casaments més exclusiu per a aconseguir una cerimònia i celebració perfecte i inolvidable.

Casament Campestre

Les noces campestres estan de moda. Organitza el teu enllaç a l'aire lliure amb taules llargues, colors terra i decoració rústica i crea un ambient de senzillesa amb un estil molt original.

Casament de birdie

Els casaments temàtiques són molt singulars Perquè el tema gairebé sempre es molt característic de la parella, i per tant són especials.

¡A la rica piña!

L'estil tropical és tendència i en aquest enllaç el mix entre els detalls exòtics i la pròpia bellesa de l'entorn va ser espectacular.

Casaments Vintage

El vintage està de moda i és un estil molt bonic que evoca temps passats.

Casament Colorit

Gran varietat de colors i un estil fresc i jovial caracteritzen aquest estil de noces. Elegància i diversió poden anar perfectament units i les teves noces lluiran molt alegres i espectaculars.

Casament Íntim

Són poc habituals però de vegades les parelles volen compartir el seu enllaç només amb els éssers més pròxims. Un casament íntima amb molt de sentiment.

Cerimònies de Casament

Les cerimònies, religioses o civils, són el primer passa de la celebració d'un enllaç. Com és el teu estil?

Casament a l'Aire Lliure

Naturalesa i puresa ser les característiques d'aquesta preciosa casament.

Amor sota els estels

Una nit estrellada és sempre romàntica i en aquestes noces la posada en escena va ajudar encara més a que així fora.

La nostra experiència en el mon dels lloguer de decoració per a bodesno te preu

Són moltes les parelles anònimes o personalitats importants que han confiat els seus enllaços a Dasler, estant tots ells un èxit. Casaments de tots els estils, íntimes o multitudinàries. Som especialistes en casaments.

Confiar en nosaltres és garantia d'èxit

Ens agrada seguir les tendències

Les modes en el món dels casaments van molt de pressa. Dasler està sempre a l'última i podràs trobar les últimes tendències tant en parament i organització de taules com en lloguer de decoració per casaments per tal d'organitzar la teva celebració al teu gust.