Casament a laire lliure

La naturalesa i amor es fonen en aquestes noces.

Els casaments a l'aire lliure estan carregades de naturalesa, llum i la bona energia que ens transmeten els raigs del sol i en aquest casament d' R&J no va ser una excepció. Les dues núvies van escollir un material d'acord amb l'entorn i van optar per colors neutres com la fusta de les taules i el blanc de les cadires per deixar el protagonisme a les flors i als detalls de color que van aportar amb el tovalló i el got.

Casament aire lliure
La parella van optar per dues taules llargues per als convidats de manera que tothom podia veure la taula presidencial.

Les precioses taules de fusta i sense estovalles, lluny de reflectir un estil rústic, desprenien senzillesa i elegància combinant el conjunt amb vímets, vaixella blanca a conjunt amb les cadires i la decoració en tons verds, com la gespa, i violetes. La parella va escollir dues taules llargues per als convidats de manera que tothom podia veure la taula presidencial que es va situar de manera estratègica i sota un preciós arc de flors que emmarcava a la brillant parella.

La parella van optar per dues taules llargues per als convidats de manera que tothom podia veure la taula presidencial.
Cristallería vintage

Cal no oblidar tampoc que R & J van escollir la cristalleria Estel que amb la seva línia vintage donava el toc romàntic que ambdues buscaven. Sens dubte tant una com l'altra van quedar encantades amb el muntatge del seu casament i nosaltres feliços de poder formar part d'aquest important moment en les seves vides.