Casament de birdie

El golf per a la majoria de persones és simplement un esport però en aquesta ocasió per a aquesta parella va ser molt més.

Els casaments sempre són moments especials però si la decoració de les taules i tot l'esdeveniment es fa seguint alguna temàtica que representa la parella molt més. En aquesta ocasió el golf va ser el protagonista ja que el nuvi és jugador. La línia de les noces va ser fina i elegant utilitzant tons grisos i platejats.

Casament temàtic
Els tees col·locats sobre cada plat i les banderoles utilitzats per numerar les taules van ser un encert total.

El plat i el got Fum donaven un toc sobri juntament amb la preciosa coberteria Titanium i destacaven sobre la mantelaría Roca i la cadira Chiavari platejada. Aquest conjunt de clarobscurs feia que els detalls temàtics s'integressin a la taula a la perfecció, així doncs els tees col·locats sobre cada plat i les banderoles utilizads per numerar les taules van ser un encert total.

Els tees col·locats sobre cada plat i les banderoles utilitzats per numerar les taules van ser un encert total.
Detall casament amb tons grisos

En aquesta ocasió, en aquestes noces a Mas Cabanyes, va quedar latent que el gust per l'exquisidesa i l'elegància no va renyit amb detalls divertits i temàtics. D'una posada en escena tradicional o un personalitzada només hi ha petites diferències i amb Dasler organitzar el teu enllaç al teu gust és 100% possible.

Casament Dasler