Cerimònies de casament

Sigui com sigui la cerimònia organízala al teu gust i amb estil-

Hi ha infinitat d'estils diferents de cerimònies i és una part important de tot el casament ja que en general és la primera part abans de passar a la celebració. Podem trobar més clàssiques o menys, en exterior o interiors, però l'important és que sempre segueixi una línia d'estil amb la resta del casament i que aquest estil sigui el que reflecteix la parella de l'enllaç.

Casament

És important també combinar la decoració amb l'estil escollit i amb l'entorn, com va ser el cas de les noces de Palatchi, hereva de Pronovias. Aquí la parella va escollir amb molt de gust una cadira de noguera que contrastava perfectament amb el verd de la gespa del magnífic entorn i van decorar amb un encertat coixí ivori i unes flors del mateix to en cadascuna de les cadires, creant d'aquesta manera una harmonia perfecta.

Palatchi
És important també combinar la decoració amb l'estil escollit i amb l'entorn, com va ser el cas de les noces de Palatchi, hereva de Pronovias.

Les opcions són infinites, escollir la que vagi amb la personalitat de la parella i amb l'espai escollit serà fàcil. Fusta, blanc, amb flors clàssiques o rurals, cadires daurades o platejades, amb llums ... Com és el teu estil?

És important també combinar la decoració amb l'estil escollit i amb l'entorn, com va ser el cas de les noces de Palatchi, hereva de Pronovias.
Cerimònia casament