Inauguracions

Un bon inici és gairebé sempre un senyal que les coses aniran bé.

La primera impresió és la més important i escollir el materials que vagin bé amb la filosofia de m'empresa crucial.

La inauguració d'un nou espai de qualsevol negoci és l'inici de noves il·lusions i objectius. És per aquest motiu, que la la presentació és un punt molt important ja que serà la primera sensació que es duran els convidats a aquest esdeveniment i que marcaran, sens dubte, el camí correcte.

La primera impresió és la més important i escollir el materials que vagin bé amb la filosofia de m'empresa crucial.

Crear un ambient agradable on els convidats s'integrin amb l'activitat de l'espai s'aconsegueix amb una decoració i detalls personalitzats per a cada ocasió. Combinar els productes de lloguer amb els de l'espai, jugar amb els materials, metall, fusta, teles. Cercar colors d'acord amb el lloc inaugurat i barrejar-ho amb els colors corporatius de la marca en petits detalls com poden ser els gots. Tots aquests detalls fan que la inauguració representi un impacte per als actuals i futurs clients.

x

Oferir un petit refrigeri als convidats farà que la vetllada sigui molt més agradable. Saber triar i com servir-marcarà també l'èxit de la inauguració i cal recordar que gairebé sempre, menys és més, i és millor qualitat que quantitat.

X