Aniversaris

Aquesta preciosa festa de 30 anys va ser molt bonica.

Aquesta celebració va ser molt més que això. Fer anys sempre és bonic i especial però quan vam celebrar un nombre rodó com poden ser els 30 anys sempre ho és una mica més. En aquesta ocasió la nostra protagonista va voler celebrar amb els seus amics més propers el seu aniversari i per a això va organitzar la seva festa amb nosaltres al terrat de casa seva, un espai diferent i molt amb el seu estil.

30 aniversari

La festa va començar aviat de manera que des del terrat es va poder contemplar la posta de sol sobre la ciutat comtal mentre arribaven els convidats. Al cap de pocs minuts els raigs de sol van donar pas a la llum de la decoració que l'homenatjada hi havia escollit per a la seva gran dia i tota la taula va lluir en la seva esplendor.

Estil romàntic
Lloguer per a festes

La senzillesa de la celebració contrastava amb els vasos Estel tallats, els plats Augusta i la coberteria d'estil vintage que es fusionaven amb la roba de taula i el niu de les cadires amb un gust exquisit. Juntament amb la decoració de veles i flors escollides per A per a l'aniversari i el reflex de les guirnaldes sobre la taula, tot va fluir amb una bona energia increïble.