Festa d'estiu

Menja, balla i riu!

A tots ens encanta l'estiu i en aquesta festa en una masia privada es respirava aquest bon ambiente per tot arreu. Era una festa senzilla, familiar i amb amics propers, però no va escatimar en detalls per aconseguir l'ambient que es pretenia.

La festa es va desenvolupar en 3 zones. A la primera es va dur a a terme l'aperitiu de benvinguda en un espai dissenyat per a l'ocasió amb estil rústic, amb una barra de begudes feta amb caixes de fruita, detalls amb fusta per tot arreu i amb un gust exquisit. Els convidats van poder xerrar i gaudir de la posta de sol abans de seure a taula.

Lloguer de decoració
La taula Wood i la cadira Thonet òxid convinen a la perfecció.

Després de caure la nit es va passar a la següent zona, on es va servir el sopar. L'estil va seguir sent el mateix que en l'aperitiu amb les magnífiques taules Wood de fusta vista i l'elegant cadira Thonet òxid. El toc personal el van donar la cristalleria Estel i la increïble coberteria Or, i el toc desenfadat propi d'una festa estiuenca va ser amb els plats triats, tots diferents.

La taula Wood i la cadira Thonet òxid convinen a la perfecció.
Decoració per a festes

Per acabar la festa la mateixa zona del sopar va deixar pas a la pista de ball ia la zona de begudes preparada amb espai de relax amb una combinació de la barra canya i un sofà fet amb palets blancs, tot això ambientat amb la càlida llum de les garlandes.

Chill out