image description

DES DE 1961 SENT LÍDERS EN LLOGUER DE MATERIAL PER A ESDEVENIMENTS

El 1961 un jove, Jaume Soler Pedrós, va fundar Dasler amb la il·lusió d'oferir un servei pioner en l'àmbit de les festes i celebracions. En el nostre 60è aniversari, l'empresa és líder del seu sector i la tercera generació ja treballa des de fa anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

image description

ELS NOSTRES VALORS

TREBALLEM DIA A DIA PER DONAR SEMPRE EL MILLOR

L'esforç, la disciplina, la perseverança i la humilitat són els nostres valors principals per aconseguir estar més de mig segle a dalt de tot al mercat. Però tampoc cal oblidar la responsabilitat i l'autocrítica que ens ajuda a millorar sempre, i l'aprenentatge, que és un altre dels valors de Dasler costat de la disponibilitat al canvi.

FRASE DESTACADA

Confia el teu esdeveniment a Dasler i fes únics els teus moments.

image description

LA CONFIANÇA DELS NOSTRES CLIENTS ÉS LA NOSTRA GARANTIA

En tot aquest temps són milers de clients els que han confiat i confien en nosaltres. Institucions de tot tipus per als seus actes, la Casa Reial i moltes celebritats per les seves noces, actors i actrius, esportistes, cantants i un llarg etcètera. Però sobretot les persones anònimes que celebren els seus aniversaris, els seus sopars i dinars de Nadal, casaments i esdeveniments de tot tipus que saben que amb Dasler l'èxit està assegurat.